Ingrediente
- 1 espresso proaspăt
- 2 lingurițe de unt bio
- 2 lingurițe de ulei de cocos bio
Opțional
- praf scortișoară
- pudră de cacao
- picături de ștevie în loc de îndulcitor
- sare roz
Preparare
Am descoperit recent o rețetă de cafea pentru iubitorii de diete și pentru cei cărora le plac produsele bio. Este super simplă de făcut și cu siguranță …. altfel decât toate cafelele pe care le-am băut până acum. NU seamănă cu nimic din ce am știut și băut până acum și încă nu știu să spun dacă mi-a plăcut sau nu. A fost interesantă ca experientă? Desigur! O să mai beau? Niciodată 🙂 Nu este e placul meu, recunosc. Nu am să intru în detalii referitoare la eficiența acesteia, daca ajută sau nu la slăbit,ci doar o să vă povestesc despre ea doar ca un simplu consumator de cafea.
Ca mod de preparare este simplă această rețetă. Cafeaua împreună cu o linguriță din untul BIO nesarat (care mai poate fi inlocuit si cu untul Ghee – sau untul clarificat) , împreună cu o linguriță din unt de cocos, se pun într-un blender si se amestecă bine. Dupa ce se omogenizează bine toate, veți avea o cafea cremoasă, cu o textură plăcută. Gustul, well, aici sunt foarte subiectivă, mie imi place dulcele, asa ca pe mine nu m-a convins. Dar poate pentru unii dintre voi este o cafea divină.
Puteți folosi praful de scorțisoară sau pudra de cacao precum și restul ingredientelor opționale în a vă condimenta cafeaua după propriul gust. Chiar sunt curioasă de ce spuneți voi, care este părerea voastră așa că aștept comentariile voastre în postare 🙂
Poftă bună!