Ingrediente 2 linguriţe pline cu cafea Honduras proaspăt măcinată 1 beţigaş de scorţişoară sau 1/2 de linguriţă pudră 4 seminţe de cardamom sau 1/2 de linguriţă pudră 2 linguriţe...
Spring Coffee
read more
CAFEA ARABICA
cafea de specialitate
Varietate | bourbon, kent |
---|---|
Procesare | spălare |
Note gust | ciocolată, citrice, zahăr brun |
Aciditate | medie |
Prăjire | ușoară spre medie |
Altitudine | 1350m-1700m |
Cantitate | 500 g, 1000 g |
Cafeaua de specialitate din Tanzania, tip Kilimanjaro AA, cu o mireasmă puternică, entuziasmează cu aroma sa excelentă, dulce de ciocolată si profundă, de la citrice și zahar brun. Îmbinată cu o aciditate medie, aroma sa senzațională te face să plutești pe norișori de fericire în fiecare moment al zilei.
Ingrediente 2 linguriţe pline cu cafea Honduras proaspăt măcinată 1 beţigaş de scorţişoară sau 1/2 de linguriţă pudră 4 seminţe de cardamom sau 1/2 de linguriţă pudră 2 linguriţe...
Ingrediente 1 espresso proaspăt lapte proaspăt Opțional praf scortișoară pudră de cacao zahăr siropuri de aromatizare Preparare Cafeaua cu lapte, cu toate versiunile acesteia,...