Ingrediente 2 linguriţe pline cu cafea Honduras proaspăt măcinată 1 beţigaş de scorţişoară sau 1/2 de linguriţă pudră 4 seminţe de cardamom sau 1/2 de linguriţă pudră 2 linguriţe...
Spring Coffee
read more
CAFEA ARABICA
cafea de specialitate
Varietate | heirloom |
---|---|
Procesare | spălare |
Note gust | cacao, ceai, florale, lămâie |
Aciditate | scăzută |
Prăjire | ușoară spre medie |
Altitudine | 1600m-1900m |
Cantitate | 500 g, 1000 g |
Cafeaua de specialitate din Ethiopia, tip Sidamo Guji este cunoscută pentru corpul ei bogat, plin. Aciditatea scăzută, împletită cu notele de cacao, floral, ceai și lămâie, crează o armonie de miresme și arome care îți vor stârni simțurile la fiecare înghițitură de cafea.
Ingrediente 2 linguriţe pline cu cafea Honduras proaspăt măcinată 1 beţigaş de scorţişoară sau 1/2 de linguriţă pudră 4 seminţe de cardamom sau 1/2 de linguriţă pudră 2 linguriţe...
Ingrediente 1 espresso proaspăt lapte proaspăt Opțional praf scortișoară pudră de cacao zahăr siropuri de aromatizare Preparare Cafeaua cu lapte, cu toate versiunile acesteia,...