Ingrediente 2 linguriţe pline cu cafea Honduras proaspăt măcinată 1 beţigaş de scorţişoară sau 1/2 de linguriţă pudră 4 seminţe de cardamom sau 1/2 de linguriţă pudră 2 linguriţe...
Spring Coffee
read more
CAFEA ARABICA
cafea de specialitate
Varietate | caturra |
---|---|
Procesare | spălare |
Note gust | ciocolată, malt |
Aciditate | ridicată |
Prăjire | ușoară spre medie |
Altitudine | 1200m-1900m |
Cantitate | 500 g, 250 g, 1000 g |
Cafeaua de specialitate Costa Rica Tarrazu, este una dintre preferatele noastre. Notele parfumate de ciocolată și malț provenite din arborii care înconjoară arborii de cafea, ne traspun într-un vis calm si blând, cu care ne dorim să începem ziua. Aciditatea relativ ridicată, ne gâdilă simțurile la fiecare sorbire a acestei cafele pretențioase.
Ingrediente 2 linguriţe pline cu cafea Honduras proaspăt măcinată 1 beţigaş de scorţişoară sau 1/2 de linguriţă pudră 4 seminţe de cardamom sau 1/2 de linguriţă pudră 2 linguriţe...
Ingrediente 1 espresso proaspăt lapte proaspăt Opțional praf scortișoară pudră de cacao zahăr siropuri de aromatizare Preparare Cafeaua cu lapte, cu toate versiunile acesteia,...