Ingrediente 2 linguriţe pline cu cafea Honduras proaspăt măcinată 1 beţigaş de scorţişoară sau 1/2 de linguriţă pudră 4 seminţe de cardamom sau 1/2 de linguriţă pudră 2 linguriţe...
Spring Coffee
read more
CAFEA ARABICA
cafea de specialitate
Varietate | typica |
---|---|
Procesare | spălare |
Note gust | cacao, nuci, tutun |
Aciditate | scăzută |
Prăjire | ușoară spre medie |
Altitudine | 1500m |
Cantitate | 500 g, 250 g, 1000 g |
Cafeaua de specialitate din Cuba, tip Serrano Lavado are unul din cele mai bune standarde din lume. De peste 200 de ani, Cuba a dezvoltat cele mai bune soiuri de cafea boabe și a perfecționat tehnicile de cultivare și prelucrare a acestora pentru a scoate în evidență aroma de cafea cubaneză. Acest tip de cafea îmbină perfect arome de nuci, cacao si desigur, tutun. Probabil că este singura combinație în care apreciem tutunul.
Ingrediente 2 linguriţe pline cu cafea Honduras proaspăt măcinată 1 beţigaş de scorţişoară sau 1/2 de linguriţă pudră 4 seminţe de cardamom sau 1/2 de linguriţă pudră 2 linguriţe...
Ingrediente 1 espresso proaspăt lapte proaspăt Opțional praf scortișoară pudră de cacao zahăr siropuri de aromatizare Preparare Cafeaua cu lapte, cu toate versiunile acesteia,...